perjantai 9. huhtikuuta 2010

PAAVI-ILTA (post factum)

Nuortenilta maaliskuussa meni jälleen loistavasti.
Tällä kertaa meillä oli vieraita KETKO-kurssilta, mikä toi salin täyteen ja antoi ekumeenista väriä. Pidin esitelmän paaviudesta ykseyden merkkinä, ja yllätysvieraamme Puolasta Mateusz kertoi vähän Johannes Paavali II:n merkityksestä Puolalle. Keskustelun jälkeen käytiin nyyttikestiantimien kimppuun ja lopuksi laulettiin vielä menevä espanjalainen laulu. Meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Seuraava nuortenilta on poikkeuksellisesti 24.4. eli kuun neljäntenä lauantaina. Yhtä poikkeuksellisesti jäämme messun (klo 18) jälkeen p. Marian kirkkoon (Mäntytie 2, Hki), sillä srk-sali on remontissa. Kirkossa aiheena on KARISMA-ILTA, jota vetävät Martti Savijoki ja Jere Jyränki, jotka ovat hiljattain käyneet karismaattisten katolilaisten tapaamisessa. Saamme vieraita toivon mukaan myös KRS:stä (Kansan Raamattuseura), jossa puolestaan itse vierailemme edellisenä päivänä eli 23.4. Heillä on tuolloin nuortenilta, jossa vieraana puhuu sr. Marta Koltko. Alla tiedot:

Tervetuloa Sanan talolle, Kaisaniemenkatu 8:aan perjantaisin klo 18.30 alkaen. Varsinainen ohjelma alkaa klo 19. 23.4. Onko sitoutuminen vapautta?
Ursuliinisisar Marta Koltko kertoo luostarielämän syvyyksistä.

Ei kommentteja: