maanantai 18. tammikuuta 2010

TAIZÉ-ILTA (post factum)

Uusi vuosi, uudet kujeet! Katolisen nuortenryhmän edustus Poznanissa vietetyssä uudenvuodenjuhlassa oli kiitettävä, ryhmämme oli Suomen suurin, 9 henkeä. Kyseessä oli Taizén rukoustapahtuma, joka järjestetään aina jossain eurooppalaisessa kaupungissa uutenavuotena. Tarinoita ja kuvia matkasta voi katsastaa täältä (linkki osaan 1, sivun ylälaidassa linkki aina seuraavaan osaan, yht 6 osaa).

Ensimmäinen katolinen nuortenilta pidettiin p. Ristin ja p. Marian seurakunnissa pe-la 15.-16. 1. Viikonloppu meni jälleen hyvin ja ihmisillä oli oikein mukavaa. Lauloimme taizé-lauluja ja esitimme kuuluisan Suomi-show:n, jonka näyttelimme ensi kerran Puolassa uudenvuodenyönä. Show on nyt myös Youtubessa, linkki tässä.

Seuraava nuortenviikonloppu on 19.-20.2., jälleen Tampereella ja Helsingissä yhdistetysti niin, että pe-iltana klo 18.00 aloitamme Tampereella messulla ja yövymme patjoilla srk-salissa seuraavaan päivään, jolloin palaamme Helsinkiin, jossa klo 18 nuortenmessu Mariassa ja sitten nuortenilta. Aihe vahvistetaan vielä pian. Aika on silti syytä jo merkata kalenteriin, mielenkiintoista ja hauskaa on varmasti tulossa!

Ei kommentteja: